XXI Републичко такмичење саобраћајних школа

Техничка школа Врање

Добродошли на наш сајт

Техничка школа - ваш прави избор!

Техничка школа - ваш прави избор!

Електротехника

Машинство и обрада метала

Саобраћај

XXI Републичко такмичење саобраћајних школа

Од данас су на сајту школе доступне галерије слика са отварања такмичења, као и са вечерње прославе на којој су проглашени победници и додељене награде. Слике можете пронаћи у наставку овог чланка. Била нам је велика част организовати овакав догађај. До новог сусрета, поздрави из Врања!

Коначне ранг листе можете преузети са сајта на линку Информације и обавештења!

 

 

 

У Техничкој школи у Врању, одржано је XXI Републичко такмичење саобраћајних школа. Задовољство нам је и велика част што нам је пружена прилика да, као домаћини овог догађаја, угостимо учеснике из чак 30 школа из свих делова Србије.

Такмичење се одвија у две фазе. Првог дана, 11. априла 2014. године, у просторијама школе је, након свечаног отварања, организовано тестирање такмичара. Сутрадан, 12. априла 2014. године, на три различите локације у граду, одржан је практични део такмичења. Програм и сатницу догађаја можете пронаћи на овом линку.

 

 

 

 

 

Отварање такмичења

 

Према сатници организације такмичења, у школи је одржан уводни програм, на коме су, поред музичког дела, планирана и обраћања, поред осталих, директора школе, представника Локалне самоуправе, као и председника Заједнице саобраћајних школа.

 

Тестирање је званично завршено! Решења тестова, као и све информације, можете пронаћи на линку.

 

Након успешно завршеног првог дана такмичења, ученици су, заједно са члановима комисија, изашли на три полигона у граду, где је планирано извођење практичног дела такмичења. Овај део такмичења се по сатници изводи од 9 до 14 сати, после чега се очекује припрема прелиминарних резултата.

Приложена је галерија слика са практичног дела такмичења.

Контакт

Адреса: Техничка школа, Булевар Патријарха Павла 2, 17500 Врање

тел/факс: (+381)(17)400-645

ПИБ: 100549264

Матични број школе: 07138954

Жиро рачун: 840-31302845-09