Техничка школа Врање

Добродошли на наш сајт

Техничка школа - ваш прави избор!

Техничка школа - ваш прави избор!

Електротехника

Машинство и обрада метала

Саобраћај

Обавештење o распореду часова

У наставку је дат распоред одржавања наставе у радној недељи  од 23.03. до 28.03. 2020. год, која укључује и радну суботу као надокнаду наставе због продужења зимског распуста. У суботу се ради по распореду за среду.

Детаљније...

Обавештење о настави на даљину

Поштовани родитељи и ученици, у току је формирање група на нивоу одељења које координишу разредне старешине. Уколико вас још  није контактирао нико од наставника, јавите се разредном старешини и обезбедите информације о броју мобилног телефона и e-mail адреси ученика. Ово је неопходно како бисте могли да будете информисани о начину добијања материјала за сваки од предмета.

Линкови од значаја

Распоред наставе Министарства просвете, науке и технилошког развоја

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

 

Обавештење поводом ванредног стања

Обавештавају се сви запослени, ученици, као и родитељи ученикаТехничке школе да је, Одлуком Владе Републике Србије од 15.03.2020. године, због увођења ванредног стања, обустављена настава у школи. Сагласно с тим, директор школе је донео одлуку којом ће школа радити под условима прилагођеним новонасталој ситуацији. То подразумева следеће:

  1. Настава ће бити реализована на даљину (online)
  2. Запослени у администрацији и управи обављаће минимум процеса рада, у смислу давања потребних обавештења, координације и основних административних послова
  3. Увођење распореда дежурстава запослених у тимовима по 3 запосленa

Предметни наставници ће у координацији с разредним старешинама организовати контакте с ученицима и прослеђивати материјал наставе у електронском облику или виду линкова на којима се налази садржај. Потребно је да ученици који немају e-mail, креирају исти и обавесте разредног старешину како би несметано пратили наставу.

Пратите сајт школе као и facebook страницу Техничке школе на адреси https://www.facebook.com/tehnicka.skola.vranje/ и бићете информисани о свим новинама.

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

 

Обавештење за сајт E-настава

Обавештавају се ученици који користе сајт Е-настава Техничке школе да је због техничких проблема сајт привремено пребачен на нову адресу. За приступ сајту користите искључиво линк Е-настава из менија ”Ученици” на сајту школе или следећу адресу:

https://enastava.tehnickaskolavranje.edu.rs/

Пратите обавештења на сајту школе о даљим изменама.

 

Детаљније...

Правила понашања у Техничкој школи

Правилник којим се уређују правила понашања и међусобни односи ученика, родитеља, односно других законских заступника и запослених у установи.

 

Правилник...

Осигурање ученика у школској 2019/2020. години

Детаљне информације о основном и допунском осигурању ученика можете пронаћи на линковима испод.

 

Документа...

Контакт

Адреса: Техничка школа, Булевар Авноја 2, 17500 Врање

тел/факс: (+381)(17)400-645

ПИБ: 100549264

Матични број школе: 07138954

Жиро рачун: 840-1155666-07